20 oktober 2021

Bezit je kennis over een hypotheek?

2 min read
Execution only

Niet heel veel mensen vinden het leuk om zich te verdiepen in financiële producten zoals een hypotheek, toch is er ook een groep mensen die het leuk vinden om zich juist in te lezen hoe een hypotheek werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Deze groep mensen is ook in staat na een toets, een execution only hypotheek af te sluiten. Dit betekent niet meer als dat je zonder hypotheekadviseur in staat bent een ingewikkeld financieel product af te sluiten.

Hoe werkt het aanvragen zonder hypotheekadviseur?

Bij een execution only hypotheek is het goed te weten wat je exacte financiële situatie is, je inkomen je uitgaven en hoe je toekomst er financieel uit ziet. Met de toets die je moet maken weet je precies hoe je kennis ervoor staat, wanneer je niet slaagt voor de test kun je een herkansing doen. Slaag je dan weer niet dan zit er niets anders op van de hulp in te schakelen van een hypotheekadviseur. Ga je echt een hypotheek aanvragen vraag dan bij de bank een offerte aan.

Execution only

Belangrijke aandachtspunten bij een hypotheek

Bij een execution only hypotheek is het belangrijk dat je weet wat de verschillende hypotheekvormen zijn, en hoe lang je de rente vast wilt houden. Van de bank welke je een hypotheek wilt verstrekken ontvang je een offerte, neem de voorwaarden goed door je ermee akkoord gaat. Nadat de bank nog een keer alles heeft gecontroleerd ontvang je een definitieve offerte, ook deze moet je goed doornemen en ondertekenen. 

More Stories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *