8 december 2021

Bureaustoel ergonomisch

2 min read

Lees over de bureaustoel ergonomisch en bekijk de stoelen in de shop. Het advies is om op de website naar beneden te scrollen, want onder de afbeeldingen staat veel nuttige informatie. Een bureaustoel ergonomisch zorgt dat je in een gezonde houding werkt, maar tussen de bureaustoelen zijn verschillen. In de toelichting onder de afbeeldingen staat daarover een duidelijke uitleg. Mocht je de investering laag willen houden, je kunt het geluk hebben dat de bureaustoel ergonomisch die je zoekt in de categorie ‘gebruikt’ aangeboden wordt. Kiezen voor refurbished is sowieso interessant omdat kantoormeubilair erg duurzaam is. Maar de shop heeft meer voor het inrichten van je kantoor.

Werk in een gezonde houding

Enkel een bureaustoel ergonomisch is niet voldoende. Bij een bureaustoel hoort een bureau, en in dezelfde shop kun je een zit sta bureau kopen wat een aanrader is. Je kunt dan de werkhouding afwisselen, gezonder kun je niet werken, en het is een aanrader om zoiets thuis te hebben. Thuiswerken heeft toch de toekomst, later daar meer over, en op een eetkamerstoel aan de keukentafel werken is niet te doen. Als je op kantoor in een gezonde houding werkt dan moet je dat thuis ook doen, daarom een bureaustoel ergonomisch en een zit sta bureau kopen voor thuis.

Waarom een thuiskantoor inrichten?

In 2020 gingen we vanwege een virus massaal thuiswerken. De wegen waren leeg, en een bijkomstigheid daarvan is dat er minder stikstof in de lucht kwam. Met die kennis weten we allemaal dat naar kantoor forenzen voor werk wat ook thuis kan worden gedaan geschiedenis is. We blijven wel naar kantoren gaan, maar niet meer iedere werkdag van de week, maar naar schatting de helft van de tijd. Dat betekent dat vanaf nu een dubbele werkplek met een bureaustoel ergonomisch en een zit sta bureau normaal is. Dit zal niet tijdelijk zijn, dus daarom het advies om gelijk te kiezen voor topkwaliteit, en om de thuiswerkplek helemaal compleet te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *