8 december 2021

De voordelen van een seniorenbed

2 min read
bed

Veel 50-plussers krijgen te maken met slaapproblemen. Misschien herken je het zelf wel: lastig in slaap komen, veel draaien en rugpijn na een nacht slapen. Daarom is het voor jou tijd om na te denken over een nieuw bed. Een bed die op maat voor jou gemaakt is en die ervoor zorgt dat je helemaal tot rust komt. Een seniorenbed is in verschillende soorten verkrijgbaar, onder andere bij Well-Fair. Liever een hoog laag bed kopen

Hoog laag boxspring

Naast het slaapcomfort zorgt een hoog laag boxspring voor veel gemak. Zo kun je bijvoorbeeld het bed veel makkelijker opmaken en verschonen. Ook stofzuigen onder het bed zal je een stuk beter afgaan. Dit bed is ideaal voor de toekomst: mocht je ooit hulp nodig hebben, dan kunnen verzorgers jou beter helpen. Bij een hoog laag boxspring hoort een gepersonaliseerd matras. Helemaal afgestemd op jouw gewicht, lengte en voorkeuren.

Verstelbare boxspring

Een boxspring nodig die je kunt verstellen? Dan is een elektrisch verstelbare boxspring iets voor jou. Je kunt ervoor kiezen om de rugleuning met een afstandsbediening omhoog en omlaag te brengen. Omdat je het matras kunt verstellen, zal je precies liggen zoals je fijn vindt. Nooit meer last van gedraai!

Matrastopper

Nu je de keuze voor een seniorenboxspring hebt gemaakt, kun je nog kiezen voor een matrastopper. De topper zorgt voor optimale ventilatie en vormt zich naar jouw lichaam. Hierdoor zal de druk beter verdeeld worden en je bloedsomloop wordt verbeterd. Wanneer je last hebt van tintelende schouders of heupen tijdens het slapen, is het verstandig om contact op te nemen met een specialist van Well-Fair. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *