8 december 2021

Een bezoek aan de Amazone

2 min read

De Amazone is een prachtige plek waar veel dieren leven. Je komt daar slangen slakken en panters tegen die van plan zijn om jou te verslinden. Maar wees gerust, je komt er niet zomaar zonder begeleiding.De Amazone is een gevaarlijke plek en dus moet jij goed voorbereid zijn. Veel mensen ervaren dit als een leuke beleving of een avontuur.Een leuke camping met een palmboom naast je tent  vinden in dit oerwoud is geen pretje. Vooral wanneer je samen bent met je gezin is het geen slim plan, omdat je toch meer stress gaat ervaren dat je op elkaar gaat letten.

De gevaren

De Amazone rivier is erg groot en erg gevaarlijk voor onbekenden. In de wateren van de Amazone zijn er ook dieren te vinden die jou misschien in de gaten houden.Alligators, piranha’s en dolfijnen zijn hier in te vinden. Gelukkig voor jou zou je ze niet zomaar Tegenkomen. Als dit wel het geval is zul je veilig zijn, omdat je begeleid wordt door de mensen die veel ervaring hebben met de palmboom gevaar van dit oerwoud.Wat denk je dat het gevaarlijk is, is dit ook niet het enige.De Amazone kan ook prachtig zijn. Door het gefluit van de vogel en de geluiden van de bomen door de wind, ga jij ook ultieme rust ervaren.

Risico’s

De Amazone kan een gevaarlijke plek zijn waar jij je niet op je gemak zult gaan voelen de eerste paar keren, maar toch zou je een balans kunnen vinden tussen stress en rust.Dit avontuur kun je het best alleen doen vanwege stressvolle situaties. Zulke situaties ben je niet gewend en kun je dit het best niet combineren met andere verantwoordelijkheden. Zie dit als een sprong in het diepe en niet als een waarschuwing om het nooit willen zien. Kijk door het negatieve heen en leer eens wat nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *