20 oktober 2021

Jotun voor al je buitenwerk

2 min read

Wil je aan de slag met de buitenkozijnen of kunnen je schutting en andere houten buitenmeubilair wel weer een opknapbeurt gebruiken? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor producten van jotun. Jotun is gespecialiseerd in buitenverf en heeft voor elk soort klus wel een passende dekking in huis. Maar niet alleen rondom het huis wordt jotun veel gebruikt; je ziet jotun ook steeds vaker terug in de industriële markten en de scheepvaart. Je kan je spullen dus met een gerust hart behandelen met jotun; beschermer tegen allerlei soorten weersomstandigheden.

Assortiment

Jotun heeft een zeer uitgebreid assortiment aan verven en andere soorten dekkingen. Hieronder lichten we enkele toe.

  • Demidekk Strukturlasyr: Een UV-blokkerende, zijdematte beits. Doordat deze beits hybride is, is hij niet alleen UV-blokkerend, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De UV-bescherming zorgt dat het hout niet wordt aangetast door de zon. Daarnaast is de beits ook nog schimmel- en alg-afstotend.  
  • Visir Oljegrunning Klar: Een transparante primer die schimmel te lijf gaat en voorkomt. Daarnaast beschermt deze primer ook nog tegen houtrot en is hij waterafstotend. Daar kan geen schimmel tegenop.
  • Jotun Demidekk Ultimate Helmatt: Een waterdampdoorlatende, zeer elastische, matte beits. Naast hout ook te gebruiken op steenachtige ondergronden. Zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Behoudt zijn kleur extra lang en zorgt voor een onderhoudsvrije periode van wel 12 jaar. Deze beits beschermt ook goed tegen UV-straling.
  • Benar: Een matte lak die je hout beschermt tegen allerlei weersinvloeden zonder dat het karakter van het hout verloren gaat. Benar is ook te gebruiken op de boot.
  • Demidekk Ultimate Tackfarg: de zijdeglans tegenhanger van de Demidekk Ultimate Helmatt. Een prachtige zijdeglans beits die zorgt voor 12 jaar onderhoudsvrij hout (of een andere ondergrond) en die extra duurzaam is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *