20 januari 2022

Kasten op maat Amsterdam

2 min read

Het maken van een kast is niet iets wat je even doet. Zeker niet als je een stijlvolle kast wilt hebben. Niet iedere huiskamer is hetzelfde en het kan dus zomaar zo zijn dat een normale kast net niet mooi staat in huis qua verhouding tot de rest. Vaak is deze net te groot of net te klein, maar dit hoeft helemaal niet te zijn. Jij kan jouw kast helemaal op maat laten maken en helemaal zoals jij dit wilt. Zo heb je precies de opslag die je wilt hebben en is de kast op de millimeter precies de goede maat. Deze kasten op maat Amsterdam zijn niet zomaar even gemaakt er komt een heel proces bij kijken.

kasten op maat in Amsterdam te vinden

Hoe werkt het?

Hoe gaat het hele proces van kasten op maat Amsterdam vanaf dat jij bedenkt dat je een kast op maat wilt hebben tot aan het moment dat deze in jouw woonkamer staat? 

  • Ten eerste komt er een gesprek waarin de designers jouw wensen horen en inspiratie geven. Ze nemen de maten op, de kleuren, de materialen en noem het maar op.
  • Daarna gaan ze een tekening maken van de kast en deze gaan ze met jullie bespreken. Zo weet je precies hoe deze kast eruit komt te zien.
  • Als jullie deze kast goedkeuring hebben gegeven gaan de experts aan de slag om deze kast in elkaar te zetten.
  • Zodra deze kast klaar is komen ze deze brengen en zetten ze hem zo nodig weer bij jou in huis in elkaar en zetten ze hem op de juiste plek neer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *