20 januari 2022

Regel jouw woning zaken bij makelaar Leerdam

2 min read
Makelaar Leerdam

Ben je van plan om op jezelf te gaan wonen maar is het zoeken naar een geschikte woning lastig vooral in tijden dat de huizenmarkt over vol zit? Of wil je jouw huis verkopen en heb je hulp nodig op gebied van taxatie? Naar wat voor een huis ben je eigenlijk op zoek moet je jezelf afvragen. Wil je in een nieuwbouwwijk komen te wonen? Of is een rijtjeshuis meer geschikt voor jou? Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning zodat je weet hoeveel je eruit kan halen zodra je het verkoopt? Voor al deze zaken staat makelaar Leerdam klaar om jou te hulp te staan.

Makelaar Leerdam

Diensten

De makelaars van van Ekeren Kuiper willen jou helpen met een aantal zaken. Bijvoorbeeld wanneer je een huis wilt verkopen stellen zij een grondig verkoopplan op en zorgen zij voor de styling en presentatie als de nieuwe potentiele kopers het huis willen bezichtigen. Dat doen ze onder meer door woning fotografen aan te stellen die gespecialiseerd zijn in hun vak om zo goed mogelijk de sterkte punten van de woning weer te laten geven.

Wil je jouw bedrijfspand verkopen omdat je een groter pand nodig hebt om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren? Voor deze dienst is het belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt zoals vergunningen of fiscale zaken.  De bedrijfsmakelaars gaan op zoek naar mogelijkheden en  adviseren jou wat de beste oplossing is

Wat een andere zaak is waar makelaar Leerdam zich mee bezighoudt is zo energiezuinig mogelijk leven en willen jou daarmee adviseren aangezien de energie prijzen drastisch omhoog gaan. Zo adviseren zij om zonnepanelen, spouw- en dakisolatie aan te schaffen om daarmee zuiniger te leven en te besparen op energie. Overigens is het ook beter voor het milieu als meer mensen overstappen naar zonnepanelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *