20 januari 2022

Tuintrends 2021

2 min read
tuinieren

Zit jij al een tijd lang tegen dezelfde tuin aan te kijken en merk je dat het tijd is om je tuin van een upgrade te voorzien? Dan is het tijd om te bekijken wat de trends zijn in 2021 en in 2022! In deze blog delen we een aantal trends. Wellicht heb je zelf ook nog tips die je nog niet terug kunt vinden in deze blog. Als dat het geval is, vragen we je om een reactie achter te laten onderaan deze blog. Dan breiden we de blog uit op basis van jouw input! 

Bestrating van Vtwonen

We beginnen met de bestrating. In 2021 en in 2022 zien we dat veel mensen kiezen voor bestrating van het merk Vtwonen. VT wonen tegels zijn een trend! De tegels beschikken over diverse patronen en zorgen voor kleur en sfeer in de tuin. Ben jij op zoek naar tegels van Vtwonen? Breng dan even een bezoekje aan Bestratingsmarkt. Dit kan zowel online, maar je kunt natuurlijk ook even naar de showroom gaan. 

Bali in je tuin

Een andere trend in 2021 en in 2022? Rust creëren in jouw tuin! Ontsnap aan de hectiek van de dag zodra je jouw tuin instapt. Sluit je ogen en geniet met je voeten in het gras. 


Bij de trend ‘Bali’ richt je jouw tuin in met natuurlijke materialen en rustige kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een schutting van bamboe en kies voor rotan accessoires. 

Tropische planten
In 2021 en in 2022 doe je er ook goed aan om tropische planten te kopen voor in jouw tuin. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *