20 januari 2022

Verschillende soorten zonwering, voor welke soort ga jij?

2 min read
zonwering in den haag

Ben je voor jouw woning op zoek naar zonwering? De zon is fijn, maar het is ook fijn als je de lichtinval in huis kunt reguleren. Met zonwering is dit zeker mogelijk. Wellicht heb je onlangs besloten dat het tijd is om zonwering toe te voegen aan jouw woning. Dat is de eerste stap. De tweede stap is om te bedenken voor wat voor type zonwering je gaat. In deze blog gaan we je daarbij helpen. We sommen verschillende soorten zonwering op. Zonwering gezocht in jouw regio? Bekijk de volgende links eens: 

Rolluiken

Rolluiken worden vaak in de winter geplaatst door bedrijven die zonwering plaatsen. Rolluiken zorgen ervoor dat je jouw huis hermetisch kunt afsluiten. Rolluiken plaatsen is zowel mogelijk om de ramen, maar ook bijvoorbeeld op de voordeur. 

Zonnescherm

Een zonnescherm plaats je aan de buitenkant van het huis, vaak in de tuin. Door een zonnescherm te plaatsen, kun je zorgen voor schaduw (en verkoeling) in jouw tuin. De meeste mensen hebben het terras onder het zonnescherm geplaatst. 

Knikarmscherm

Ook met een knikarmscherm creëer je schaduw in de tuin. 

Shutters

Shutters plaats je aan de binnenkant van de woning. Met shutters kun je de lichtinval eenvoudig reguleren. 

Markiezen

Op zoek naar zonwering met een chique uitstraling? Dan kun je het best voor markiezen kiezen! Markiezen hebben een ronde vorm. Het doek van de markies wordt vaak gecombineerd met houten onderdelen. Dit zorgt voor een mooie en chique uitstraling! 

Offerte voor zonwering opvragen

Heb je nu meer informatie over de verschillende soorten zonwering? Dan is het tijd om een offerte op te vragen. Door een offerte op te vragen, krijg je een goed beeld van de totale kosten van zonwering. Dit doe je bij Sonty!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *