8 december 2021

Wil je ook een luxe toilet?

2 min read
toiletmeubel

In de meeste gevallen is een toilet uitgerust met alleen een wastafel, toch kun je in een toilet meer luxe uitstralen dan je denkt. Met het plaatsen van een klein meubel, een zogeheten toiletmeubel straal je al heel wat meer comfort uit dan je denkt. Maar voor bijvoorbeeld de wasbak is een meubel ook ideaal, deze is direct netjes afgewerkt omdat de op het meubel rust waardoor er geen afvoer meer zichtbaar is. 

toiletmeubel

Verschillende modellen

Wanneer je gebruik wilt maken van een toiletmeubel in je toilet, heb je de keus uit veel verschillende modellen en kleuren. Of je nu een hypermoderne toilet hebt, of je hebt een toilet wat traditioneel is met bijvoorbeeld donkere kleuren. Het meubel is namelijk verkrijgbaar in kleur gelakt, of wanneer je de houtsoort wilt blijven zien in een kleur. Bij de wasbak die je op het meubel kunt plaatsen, zijn ook verschillende vormen en uitvoeringen mogelijk. Op deze manier combineer je het perfecte meubel bij elkaar. Kijk in de webshop van vanheckbadkamers.nl naar de mogelijkheden.

Dicht of open vakken

Je kunt bij het toiletmeubel kiezen of je een open, dicht of een combinatie van beide meubelen wilt voor in het toilet. Het voordeel van een open meubel is dat je de gastendoekjes neer kunt leggen die de gasten zelf kunnen pakken, bij een gesloten meubel kun je andere toiletartikelen weer wegleggen. Op deze manier heeft elk meubel wel zijn eigen voor en nadelen, feit is dat je bij vanheckbadkamers.nl voldoende mogelijkheden hebt om de perfecte toilet te maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *